torsdag 26 september 2013

Mike Wazowski!

Monster mössa!
Svårt att hitta Carromic på Bokmässan? Leta bara efter den här roliga knoppen!
(jag hoppas ingen annan kommer ha på sig en stickad mike wazowski-mössa)
Mike Wazowski!
Så, i helgen är det ju bokmässan i Göteborg - hur hittar man oss där då? Tja, vi kommer ju finnas på seriescenen 16.30 - 17.00 och sen går vi direkt till kartagos monter (den ligger alldeles intill) och signerar böcker på Lördagen. Fast vi stannar förstås en liten stund efteråt oxå, Och naturligtvis är vi där ett litet tag innan! På söndagen kan ni hitta oss 14. 10 i bonniers monter ända fram till 14. 50 och efter det så springer vi till seriescenen och stannar där till 15.20 - efter det finns vi igen i kartagos monter 15.30 - 16. 00, men vi finns förståss kvar på mässan ett tag efter det om ni vill prata eller bara hänga med oss!

Så hur känner man igen oss då? Hm? Tänk om man går runt där på mässan vid nån annan tidn och så lyckas man få syn på oss och kanske vill säga hej... Tja, jag har i alla fall löst det så här:

I våras var ajag på seriemässa i Stockholm och hade på mig en jätterolgt stickad mössa som var lite sådär ful-snygg. Flera av er kom å hälsade på (sjukt kul!!) och ny kände igen mig direkt enbart för att jag var den enda som hade en korkad mössa på mig! Så då kom jag på att det kanske skulle vara smart att ha en rolig mössa på mig på bokmässan med - en mössa som ingen annan kommer ha och som ni direkt kan känna igen mig på. Smart, eller hur?

Jag fyllde nyss år och vet ni vad en av mina kompisar gav mig? En super rolig mössa! haha, den ska jag ha på mig på mässan! Det är en stickad Mike Wazowski-mössa! Ni vet, det lilla gröna, runda monstret från filmerna Monsters Inc och Monster University (jag har inte sett den sista än, berätta inget om den för mig!)

//Carromic

4 kommentarer:

 1. Jag var på seriemässan i Stockholm, det var askul att hänga med dig Carromic! Jag var jättepirrig men jag pratade ganska mycket med dig! (jag var där med mina 3 kompisar, kommer du ihåg oss?)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, det gör jag! Det var jättekul att träffa er!

   //Carromic

   Radera
  2. åh vad kul! Hahha jag pratade om Håkan typ hela tiden :3

   Radera
 2. Söt mössa! :) Har du sätt Monster Inc, när dem går i universitetet? Dem är jätte bra. Då har Mike Wazowski tandställning! :D Jätte sött!
  http://finlandsgullet.wordpress.com/

  SvaraRadera