fredag 20 september 2013

Siri är glad...!

Fredag idag! det betyder att det snart är helg och ledigt! Skönt! Fast nästa helg ska jag och Oskar jobba, för då är vi på bokmässan i Göteborg - där ni kan träffa oss om ni vill! Så det är nästan som semester för det kommer ju bli grymt kul!!

På bilden ovanför ser ni en till litet smakprov från KP 16, hehe. Siri är oxå jätteglad och party-sugen! Varför hon är sugen på Party får ni läsa i KP då... jag avslöjar inte mer än så!

Igår var det jättekallt i min studio, förresten! Jag satt med mössan på inomhus och frös, sjuuuklt kallt. Och idag så skiner solen in genom fönstert och gör att jag blir jättesvettig! Bestäm dig nån gång, vädret!! Fast det rä ju lite skönt med att det blir fint väder till helgen då man är ledig... det akn få regna och så i veckan. Fast jag tycker förståss att det är lite mysigt med regn på hösten....


//Carromic

1 kommentar:

  1. Läste Bleckmossen nu i veckan på Bibblan från nån Kp tidning. :) Jätte fint tecknat!
    http://finlandsgullet.wordpress.com/

    SvaraRadera