tisdag 17 september 2013

Träffa oss!

Snart är det dags för bokmässan i Göteborg. Inte nu till helgen men nästa helg 28-29 september och naturligtvis kommer vi att vara där! Så om ni vill träffa oss, kanske få er nya bok signerad (vi säljer den och den gamla boken Sjöhästens hemlighet där förståss) eller bara prata lite så vore det toppenkul! Dessutom kommer vi att hålla föredra på lite olika scener på mässan, det kan ju vara kul att se!

Här är vårt schema för bokmässan:LÖRDAG 28/9

på seriescenen!
16.30-16.50 Här är äntligen "Bleckmossen – samlade äventyr del 1"
Succén från Kamratposten presenteras här i en ny samlingsutgåva av upphovsmännen Carolina "Carromic" Ståhlberg och Oskar Ekman som berättar och visar hur de arbetar med den populära serien som har gått i Kamratposten sedan 2006.
Arr: Kartago Förlag

efteråt är det:
17.00 – 17.30 Signering i Kartagomontern A 01:42 tillsammans med Carolina Ståhlberg och Oskar Ekman.


SÖNDAG 29/9

14.10-14.55 - På barnscenen i Bonniers Monter. Här kommer ett otroligt cool bildspel som Oskar och Carromic pratar om, alltifrån teckna manga till manus, till Bleckmossen! (dessutom finns illustratören Jan Lööf i montern och signerar böcker samtidigt!)
15.00-15.20 Här är äntligen "Bleckmossen – samlade äventyr del 1"
Succén från Kamratposten presenteras här i en ny samlingsutgåva av upphovsmännen Carolina "Carromic" Ståhlberg och Oskar Ekman som berättar och visar hur de arbetar med den populära serien som har gått i Kamratposten sedan 2006. (samma föredrag som på lördagen.)
Arr: Kartago Förlag
 15.30 – 16.00 Signering i Kartagomontern A 01:42 tillsammans med Carolina Ståhlberg


Låter kul, eller hur? Jag hoppas vi ses där, ska försöka ta lite bilder på alltihopa och lägga upp på bloggen så ni som inte kan komma får se hur det blir!


Här ovan är en bild från det KP-nummer jag jobbar med nu! Samine kommer med igen, och hon och Siri går till matbutiken. Men på vägen hem så är det visst en mystisk figur som spanar på dom.... hmmmmm....


//Carromic

2 kommentarer:

  1. Jag kommer då till bokmässan, förhoppningsvis har boken (samlade äventyr-saken) kommit tills dess som jag beställt! :D

    SvaraRadera
  2. Kan det inte vara med lite mer håmil ögonblick?? Shippar dem sååå mycket!!

    SvaraRadera