fredag 6 september 2013

Yiihaaa! Nu är boken här!

Jo, det är egentligen några dagar för tidigt – men på nätet kan man köpa boken redan nu!

Här är en länk till Adlibris.

Och här är en länk till Bokus.

/Oskar


11 kommentarer:

 1. Åh va kul. Vad tecknar ni för program era serier? :) Jag tecknar först förhand, och fixar pratbubblorna via comic life 2.

  SvaraRadera
 2. Har läst den nu!!!(loove it!!!)/ett siri-fan,

  SvaraRadera
 3. Har beställt boken ... får bara lugnt vänta nu! *^*

  SvaraRadera
 4. Kommer ni ha några signeringar i Stockholm? För jag och mina kompisar skulle vilja träffa er (igen, för vi träffade Carromic på seriemässan)

  SvaraRadera
 5. Äntligen :,D
  Så himla glad x3!

  SvaraRadera
 6. Boken var värkligen gryyyym!!! För er som sitter framför datorn nu och tänker som jag gjorde först "det är onödigt att köpa boken för jag har prenumererat på kp så länge så jag har redan läst alla avsnitt" vill jag bara säga att ni tänker så fel!! Boken var sååå mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara, det var mycket roligt extra material och nya saker, jag ska inte avslöja allt, tihi ;D Så tusen tack till oskar och carromic som gjorde upplägget så bra, tusen pussar och kramar på er <3 <3 <3 <3 <3 <3

  SvaraRadera
 7. när kommer den i biblioteken?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan ju alltid fråga om ditt lokala bibliotek kan beställa boken om de ännu inte gjort det. Jag har gjort det själv ett par gånger när mitt bibliotek inte haft en bok jag velat läsa och för det mesta så har de gjort det. ;)

   Radera
 8. när kommer tvåan?

  SvaraRadera