onsdag 23 oktober 2013

Carromic skrämmer livet ur sig bara för att hon är virrig.

Idag höll jag ärligt talat på att skräma livet ur mig. Okej, kanske inte riktigt sååååå illa men nästan! Hur då? Jo....

När man jobbar med datorer och har en massa bilder och filer sparade på hårddisken så är det viktigt att komma ihåg att man ska säkerhets-kopiera sina grejer ibland. Typ bränna ner det på en cd-skiva, eller lägga på en extra hårddisk eller usb-minne. Det är ju sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt surt om man råkar spara över nåt bra man gjort (usch så många gånger jag gjort det) eller bara råkar radera det. Eller kanske ännu värre - hårddisken krashar och så försvinner allt man gjort, bara sådär! Brrrr, sånt ger mig mardrömmar... (det och tanken på att bryta armen! jag menar, hur ska jag kunna teckna då?!?!)

Idag har jag varit duktigt och säkerhetskopierat en massa saker, och medan jag gjorde det så tittade jag lite på några gamla Bleckmossen serier. Såna som ännu inte är med i nåt samlingsalbum. Nån gång kommer dom ockås att komma ut och för nöjes skull så tittade jag lite på dom.... men då.... UWAAAH!!! SKRÄCK!!!

Vart i hela friden har halva 2010-års Bleckmossen tagit vägen?! Den låg inte i sin mapp! Jag hittade bara hälften och gensat blev ajg sjukt kallsvettig! Tänk om ajg slängt resten? tänk om det bara magiskt förvunnit? Vad ska jag göra då? Rita om allt? Scanna in gamla KP-tidningar? (Har jag ens dom KP-tidningarna kvar, och i så fall vart är dom?????)


Sen tittade jag i KP-2011 mappen och upptäckte att jag lagt dom där. PUST!
men ett tag var jag riktigt skakis....


//Carromic

1 kommentar: