torsdag 3 oktober 2013

Kalender på G

Redan oktober... tyckte att september precis börjat ju! Tiden går fort ibland, eller hur?
På tal om månader... idag har jag ägnat dagen åt att rita lite till en kalender som kommer komma i KP. Det är visserligen inte en Bleckmossen-kalender men det kommer bli jättefin!  Här ovanför får ni en pyyyyyyyyytteliten förhandstitt på en lite... tja.... lite generad kille (fast han är positivt generad... överraskad, kanske man ska säga...)

Och ja, det är en sjuuukt fet liten fågelunge som sticker fram där till vänster. Det är förstås en vår-månad - Mars närmare bestämt!

Visste ni förresten att det absolut första jobbet jag gjorde åt KP var nästan en kalender... en horoskåp-kalender! Det var jättekul att rita alla stjärntecken som människor, det hoppas jag dom ska vilja göra igen. Med mig som illustartör förstås, haha... (om dom gör det så tar dom säkert nån annan bara för det!)


//Carromic

3 kommentarer:

 1. Kan du inte visa den där horoskåp-kalendern som var det första du gjorde till KP? Det skulle vara kul :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det tycker jag också skulle vara roligt! =)

   Radera
 2. Jag funderar på själv och göra en kalender, till min serie. Men ett adventskalender. till min seriefigurer Cirkusgänget. :) Har inte tid och göra det. Har fullt upp med mina avsnitt med mina seriefigurer. Tänk att månaderna går så fort. :O :D
  finlandsgullet.wordpress.com

  SvaraRadera