måndag 28 oktober 2013

Lite svar....

Huuuujjjj, vad mycket mejl vi fått in under helgen! Vissa frågor var jätteroliga och andra rätt intressanta att veta för alla. Så här kommer några utvalada som jag tyckte var lite extra viktiga att svara på:Vad heter ni på Facebook?


Vi heter faktiskt bara Bleckmossen på Facebook. Här är en länk till vår facebook-sida:

https://www.facebook.com/Bleckmossen

om ni vill följa oss!


Jag har alltid älskar Bleckmossen och kommer ihåg att en brukade kunna läsa gamla bleckmossenavsnitt på KPWebben. På nya KPW kan jag inte hitta dessa gamla avsnitt och jag undrar om ni tagit bort möjligheten helt? Om det är så, hur kan jag få läsa gamla bleckmossen utan att behöva sortera (och leta efter - hos kompisar och släktingar) mina dussintals tidningar i ordning för att läsa hela bleckmossen?Mycket har försvunnit från nya KPW och tyvärr också dom gamla episoderna av Bleckmossen. Men alldeles nu har ju ett samlingsalbum med dom allra första episoderna (år 2007-2009) kommit ut som är samlade i en och samma bok! Så det är jättelätt att läsa i rätt ordning och den finns både ute i butiken och på biblioteket! Och vi håller på med fortsättningen, som ska komma ut senare (datum ej satt än)
Har du en Deviantart, Carromic?Ja, det har jag! Jag heter Carromic (ooohhh , vad överraskande, va?) på deviantart och jag finns på den här länken:


http://carromic.deviantart.com///Carromic

1 kommentar:

  1. ååååh jag hoppades att Kwok-Hei Mak's bleckmossen skulle finnas med i samlingsalbumet
    :< lite besviken på det faktiskt...

    SvaraRadera