tisdag 1 oktober 2013

Mike är tillbaka!!

Hejsan hoppsan!

Tillbaka efter bokmässan! (jag var ledig igår, lite välfärtjänt vila efter en lång men jättekul helg!) Det var grymt kul att få träffa så många av er i Göteborg! Vi brukar alltid fråga vilken figur i Bleckmossen som är eran favorit och det är naturligtvis jätteolika! Fast helgen var det nog mest Siri-fans som kom. (Vincent blev lite ledsen, Göteborg är ju hans hemstad så han hoppades på att han skulle vara favoriten)
Med nya boken ute nu så ska vi förstås försöka ta oss till andra städer med - vi ska prata lite med Tove, vår PR-agent, som är den som fixar sånt och så får vi återkomma med mer nyheter om det senare!

Här får ni förresten en liten förhands titt på ett kommande KP-nummer och en viss figur som inte varit med på ett tag - Mikhail, eller Mike som han kallas, Samines charmige och snälle storebror! Att han är med betyder förstås också att det blir en massa Samine... Och två andra figurer som inte varit med på länge, en av dom har varit vääääldigt saknad. (jag saknar att teckna den andre men ingen läsare har nånsin mailat om honom....) Vilka dom är avslöjar jag inte, det får in läsa om i äventyret: Gamla Vännners återkomst!//Carromic

5 kommentarer:

 1. Hej igen! Det är jag som är Nina och jag var med på Bokmässan och träffade dig och Oskar, Carromic! :) (Jag har skrivit mer i en annan kommentar på det föregående inlägget) Men det jag tänkte säga var att när jag träffade er, vilket var jättekul, så tog min mamma några bilder och de och mera om Bokmässan finns på min nyligen startade blogg. :)
  Länk nedan: :)

  http://ninascreativemind.wordpress.com/2013/09/29/bokmassan-i-goteborg/#more-87

  Vänliga hälsningar! ;)

  SvaraRadera
 2. JOEN OCH CAS FÖR I HELSKOTTA DOM HAR JU INTE VARIT MED PÅ SUPER LÄNGE ლ(ಠ益ಠლ)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja. visst är det så - det är definitivt på tiden att dom kommer tillbaka. Du är inte ensam om att tycka så. Oskar har lovat att skriva in dom så snart som möjligt!

   //Carromic

   Radera
 3. Jag tror på typ alex och .........?/ett siri-fan

  SvaraRadera
 4. Hoppas att Håkan Kommer tillbaka, Han har inte varit med på typ hela året!
  /Ett håkan fan!!

  SvaraRadera