måndag 21 oktober 2013

Ny serie från Carromic!!

Yes, ni läste rätt i rubriken! En ny serie kommer ut nästa höst 2014 (bu, jag veeet, långt bort...) som jag har gjort, en härligt lång bok på typ 200 sidor som heter "Död men inte begraven" som handlar om... tja, en massa spännande personer faktiskt. Huvudpersonen är den sjuttonårige Hibiki som drömmer om att bli rockstjärna, men hans musikdrömmar avbryts av... odöda! Spöken, Zombies, mumier, dödsgudar, robotar, demoner! En massa action och mycket komik, det lovar jag er!

Jag kommer lägga upp lite bilder här på bloggen och berätta om hur arbetet med boken går!
Här ovanför ser nu Hibiki som blir räddad av sin rumskompis, den tokrolige och mysko Katsu (blonda killen). och under får ni en bild på Katsus stentuffa syrra Datsue-Ba, eller Tsuba som hon  kallas...


//Carromic

2 kommentarer:

  1. Yeeey, äntligen nästan ett datum ^^

    SvaraRadera
  2. Jag har en känsla av att jag kommer falla för Katsu. Men det återstår ju att se. (Haha, en ny Datsueba, så fint<3)

    SvaraRadera