onsdag 16 oktober 2013

Roligt Gratis spel från KP...Jag har fått en massa mejl om kort-spelet som var med i senaste KP (Kamratposten nr 15) och som jag ritade bilderna till. (som ni ser på fotot ovanför så fick jag rita Yohio igen! Jag fick även rita Maria Montazami och Ruper Grint!) Många tycker att det var jättekul, och som tur är så behöver man inte vara prenumerant på KP för att kunna spela det! (Prenumererar man får man däremot spelet tryckt på lyxigt, blankt papper med snygg baksida!) KP har varit snälla nog att lägga ut spelet på KP-webben så att alla kan få det! Bra och rättvist, eller hur?


Här är länken till den sidan där spelet finns att ladda ner, för alla er som inte har KP:


http://kpwebben.se/Skoj/KP-Spel/Ladda-ner-och-skriv-ut-coolaste-spelet


Där finns även reglerna för spelet!

2 kommentarer:

  1. Va fiffigt! :D
    http://finlandsgullet.wordpress.com/

    SvaraRadera
  2. Jag och min lillebror älskade spelet, det var kul och du tecknade allt så himla fint, Carromic!
    :D

    SvaraRadera