tisdag 26 november 2013

Håkan i ett helt äventyr...?

kjjaaaaaaammmmmmm <3
Hejsan!

Nu har vi fått lite brev igen från er coola människor! Ibland så får vi väldigt många som samma sak så nu ska jag svara lite här på bloggen:"Hej! Jag är ett stort bleckmossen fan. men jag har märkt att alla karaktärer har haft minst ett nummer som liksom handlar om dem och deras tankar. Men inte Håkan! Han är min favorit-karaktär så det vore kul om han fick en.

Min andra sak är att Håkan är med väldigt lite tycker jag. (I år har han varit med i kp 1, 3 och 17. Det är ganska lite och jag har saknat honom väldigt mycket. Det är nästan bara Emil, Siri och Amir nu."Vet ni vad, ni har alldeles rätt! På tok för lite Håkan! Håkan blir nästan arg för att det är så lite Håkan! (han kommer med snart igen, men jag ska tjata på Oskar så att han skriver in ännu mer Håkan!) Massor av Håkan! Dessutom är Håkan jättekul att rita.


Såå... om vi nu pratar om Håkan - vad skulle ni vilja att ett äventyr med Håkan skulle handlar mer om (förutom Emil och Håkans tydliga förälskelse i honom. Det vet jag ju redan att ni vill veta mer om, hihi!)


*Om hans dryga pappa som alltid svär en massa och skryter?

*Om hans döda mamma...? (sooorgligt!!) 

*Om att han tydligen är sjuuukt bra på hockey?

*Om nåt helt annat...?//Carromic

14 kommentarer:

 1. Bra!! Håkan förtjänar mer uppmärksamhet. Men jag anser också att han förtjänar en värdigare kärlek än Emil.
  En annan som förtjänar mer uppmärksamhet är allas vår favoritbov Vincent. Vart tog han vägen egentligen? Jag kommer ofta på mig själv med att sakna hans blonda hårsvall och inte så subtila självsmicker.

  SvaraRadera
 2. Jag vill veta mer om hans fritid. Typ hans andra kompisar (om han har några, typ i hans hockeylag)

  SvaraRadera
 3. Snälla skriv lite om Håkans mamma. Jag tycker att det är jättegulligt(och bra) att Håkan är kär i Emil.
  Och jag vill också ha med Vincent igen.

  SvaraRadera
 4. Jag skulle gärna vilja veta mer om hans bakgrund och familj och så. Vill gärna se mer av hans extremt pinsamma pappa. Och hockeylaget låter också bra eftersom man typ inte fått se något av det.
  (och orelaterat så håller jag med Anonym om att det behövs mer Vincent oxå!)

  SvaraRadera
 5. Ja, äntligen mer Håkan! Jag skulle vilja se lite mer av den sportiga Håkan, han var ju ändå från början stämplad som sportnörd, så det känns inte mer än rätt att man skulle få se den sidan av honom.
  För övrigt så röstar även jag för mer Vincent åt folket.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker att alla punkter skulle vara kul att läsa om :)

  SvaraRadera
 7. Jag tycker Håkan är för stolt (och cool) för att fortfarande vara kär i Emil. Emil är skitjobbig och jätteosympatisk nu för tiden. Håkan behöver komma över honom nu på momangen.
  Mer om hockeyn också! men framförallt mer kärlek till Håkan men inte från Emil. Håkan måste kommer över Emil.

  SvaraRadera
 8. Det skulle vara lite kul om ni tog med lite om hans gamla eremitkräfta som hans pappa satte sig på :D

  SvaraRadera
 9. Jätte kul att få höra att Håkan ska vara med mer! Och ja jag skulle gärna vilja mer om hans romans och om hans familje liv. Och för det andra jag har läst alla böcker :'D kan ni inte göra fler?? För det är super roligt att läsa om Bleckmossen

  SvaraRadera
 10. Allt möjligt om Håkan(förutom hockey för det är tråkigt). Håkan är en kul och väldigt intressant karaktär. Han får gärna bli ihop med någon kille men Emil passar bäst ihop med Siri tycker jag. :)

  SvaraRadera
 11. Alla punkter, jag vill veta om hans mamma, vad hon hette, hur hon såg ut, hur hon var, vad hennes band hette, varför hon dog...
  Och om hans relation till sin pappa. Sen skulle jag gärna vilja veta mer om hans andra kompisar, för vi får ju veta att han är väldigt populär men han är nästan alltid ensam.

  Och så vill jag ha mer med Håkan och Emil såklart!

  SvaraRadera
 12. Gärna hans Mamma!! Jag skulle jättegärna veta mer om henne och Håkan! Och kanske ha med lite mer Emil Håkan bonding över frånvarande föräldrar

  SvaraRadera
 13. Jag skulle också vilja höra mer om håkans mamma! Och väldigt gärna lite mer Håkan/Emil, det känns som de värkligen har fallit i glömska och jag saknar dem verkligen!!

  SvaraRadera
 14. Älskar Håkan och Emil tillsammans! Dom är såååååååå söta! Goals är dom!

  SvaraRadera