måndag 18 november 2013

omslag...

Hejsan igen!

Carromic har varit borta på semester ett litet tag! Mitt på hösten! Men nu är jag tillbaka och därför får ni här ett litet smakprov på saker som kommer nästa år... Jag kommer nämligan ha ritat omslaget till det absolut första nummret av KP 2014! (japp, så låååång framförhållning har KP-redaktionen. Dom sitter just nu och jobbar med det nummer som ska komma ut i januari!) Och här får ni några små utklipp från nummret... artikeln som är till just detta omslag kommer säkert bli sjuuukt cool att läsa (jag har faktikst inte fått sett den, men KP-marie har förklarat för mig vad den kommer handla om och det lät jätteintressant. Jag vill verkligen se foton dom kommer ta till den....) Vad handlar den om? tja, det kan jag ju inte säga! Då blir det ju ingen överraskning ju!


//Carromic

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar