fredag 29 november 2013

Stol i ögat!Idag slog jag mig i ögat.

Med en stol.


Om nån där ute tänkt göra samma sak så skulle jag vilja råda er att låta bli. Det gör nämligen jätteont.
Jag har en såndär skrivbordstol på hjul, som man kan snurra runt på och ryggstödet är jättehögt. När man sitter på stolen så slutar ryggstödet långt ovanför huvudet, tydligen ska det vara bra för ryggen. (Jag vet inte så mycket om sånt, jag är ju inte en stol-designer!)
Min lilla hund Abby kom och skällde när jag stod upp bredvid stolen så jag skulle vända mig om och säga åt henne att vara tyst... och då lyckades jag slå till sisten så att stolen flög runt och BANG! Rakt i ögat (av alla ställen...) på mig! Det blev alleles rött och min syn på det blev totalt rumlig i typ 5 minuter. Och det sved som attan! aj aj!

men nu är det bätter i alla fall...

Och eftersom det är Fredag i dag (wohooo! helg!) så får ni en liten förhandstitt på ett kommande äventyr i KP... med en person som säkert flera av er känner igen - tje, i alla fall om ni läst Bleckmossen - Sjöhästens hemlighet! Han är en av personerna som jag pratade om i detta blogg-inlägg som jag saknat att rita. Den andre som jag saknade...? Tja, det får ni se i KP snart....//Carromic

1 kommentar:

  1. Usch va jobbigt! :( Min syster fick ett smäll i ögat av en kille.. Nu är hon lite röd..
    http://finlandsgullet.wordpress.com/

    SvaraRadera