måndag 25 november 2013

vanilj te, Katsu och mys...

hej, hopp!

Idag har jag haft en väldigt mysig-jobbdag. Vissa dagar är ju bara bättre dagar än andra - oftast brukar det ju vara fredagar, då man sitter å myser och tänker att nu så är det snart helg. Det brukar inte vara en helt vanlig måndag, så man måste kämpa igenom hela veckan innan man blir ledig igen.

Men idag har det faktiskt varit mysigt!

Varför? Tja... för det första så ska jag göra illustrationerna till en bok av Jonathan Brännström (jag lovar att jag ska visa lite av dom här på bloggen) - och jag kan ju inte sätta mig och rita dom utan att ha läst boken!
Så jag kokade mig en stor kopp vanilj te (MUMS!), myste ner med min lilla hund Abby och läste boken. Det är en riktigt annorlunda bok, och jag blev riktigt arg på en del vuxna som huvudpersonen råkar ut för... men sen fick huvudpersonen lite hämnd på dom så då var det mer okej.

Dessutom har jag suttit och ritat lite mer på min serie som kommer ut i höst. (ovanför ser ni en lite smygtitt). Serien gör mig full i skratt ibland - här ovan ser ni Katsu, utklädd till tjej. Han är lite som James i Pokemon som alltid klär ut sig till tjej när han får chansen. Fast Katsu är inte så bra på att klä ut sig realistiskt.... (ja, det där är VATTENMELONER som han har stoppat innanför linnet och låtsas är bröst.)//Carromic

1 kommentar:

  1. Haha! :D Har du sätt den här bilden på James?
    http://www.catchancosplay.com/site/portfolio/156/


    http://finlandsgullet.wordpress.com/

    SvaraRadera