tisdag 10 december 2013

Mer bilder från boken som kommer hösten 2014....

Som jag berättat förut så håller jag just nu på med en jättespännande serie-album som kommer ut till nästa höst, och som heter "Död men inte begraven". Den handlar om massa övernaturliga varelser och här får ni alla en litet smakprov på en av dom - en dödsgud! Spännande, eller hur? Ni får läsa i själva albumet om varför han ser så... arg/irriterad ut.

och ja, det är lite småjobbigt att rita hans eld-hår. Men det blir snyggt och ser coolt ut så det är det värt!


//Carromic

4 kommentarer:

 1. Varför lägger ni aldrig upp något på bloggen längre?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mm, håller med. Jag vill också läsa mer om Bleckmossen! :D
   Snygg teckning förresten....

   Radera
 2. När kommer bleckmossen sammlade äventyr del 2 ut? /ett siri-fan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det undrar jag också, jag blev så glad över det första albumet!!! Kan knappt vänta tills del 2 o.s.v. Ååååhhh det kommer säkert också bli grymt!! Snälla Oskar ock carromic kan ni skriva något om det på bloggen för jag prenumerera inte på kp!!! Puss puss <3 <3 <3 kram/ lovelia

   Radera