måndag 20 januari 2014

Carromic på teve...

Programledaren Ylva, från SuperLördag. Och två egyptiska, mystiska
katter....
Hej alla glada!


Nytt år och nya tag! (okej, det var ett tag sen det var ny år....) Men... Alex är ju tillbaka i Bleckmossen igen! Kul, eller hur? Alex har varit väääldigt saknad av många av er, och själv tycker jag Alex är jättekul att rita. Sjukt cool stil har vår favorit trädgårdsmästare...

Vi har faktikst oxå fått brev om att några av er vill att vi typ ska rita in oss själva i serien. Typ i bakgrunden eller nåt. Det vore ju faktikst kul, fast jag är inte säker på att nån skulle känna igen oss.... om vi nu inte hade på oss T-shirtar där det står "Oskar" och "Carromic" på. (fast skulle inte det se lite... fåfängt ut? om det nu inte var en lagtröja förståss) (vincent skulle ääääslka att ha en tröja med sitt namn på!)

Fast om ni vill se mig på riktigt i alla fall så kan ni titta på SuperLördag på SVTs Barnkanalen klockan 18.00 (eller på morgonen 07.00, fast det e ju jättetidigt!) nu på lördag den 25 januari! Då kommer jag vara med och prata massa manga och teckna! Kul!


//Carromic

1 kommentar:

  1. Kollade precis på hemsidan,fattar verkligen inte hur du lyckades rita det där på whiteboard-tavlan! Du är jätteduktig!!

    SvaraRadera