onsdag 29 januari 2014

Frågor å Svar...

Nu har vi samlat ihop lite frågor vi fått av er igen och bestämt oss för att svara på dom här på bloggen! (eftersom att månag frågra samma sak!) Så här kommer dom:


1. Hur säger man Cass (som i Joens tjejkompis?) Kass eller sass?

Kass. "Cass" är ju hennes smeknamn och det är en förkortning på namnet Cassandra, där C:et uttals som K. Om man vill skämta med henne nrä hon gör nåt dåligt så kan amn kalla henne Kassa Cass, haha... eller kanske inte. Hon kanske slår en då?2. 
Säger man Amirr eller amiir?


Am-iiiiiii-r. Betoningen ligger på I:et. Hans lillasyster Asal uttalar sitt namn AH-s-Ahll.  Med korta A, inga långa utdragna.3. 
Hej jag tänker skaffa en dator och vill ha bleckmossens boys klistermärken!


Dom är sluuut! :( MEN! vi ska trycka upp nya! Med nytt motiv på, vi återkommer om det nrä vi fått dom!4: Jag har samlade Äventyr del 1 - när kommer del 2?? Vill ha den nuuuuuuuuu? Eller en serietidnig med bara Bleckmossen....Vi med. Men det är inte vi som bestämmer det, utan det gör vårt förlag - det rä dom som trycker böckerna. Dom heter Kartago så det rä dom ni får maila och försöka övertyga!


5. 
j jag vill veta om håkan pappa och hur ser han ut  och hur gör han är  han dålik eller bra ?


Han har varit med i bleckmossen tidigare - han heter Birger och är en rätt skrytsam typ och han verkar väldig intresserad av sport. Han tvingar Håkan att träna förmycket ibland och han svär rätt mycket. Så han är rätt otrevlig, men han försöker så gott han kan att vara en bra pappa åt Håkan... Bigers fru och Håkans mamma var med i en hårdrocks band men är tyvärr död. Antagligen rä Birger (och håkan med för den delen) fortfarande rätt ledsen över det....7. MER HÅKAN och MER AV HÅKANS KÄNSLOR FÖR EMIL!"!!!! HALLÅ?????!!!!


Japp, vi jobbar på det.


8. Jag gillar inte Amirs nya kläder.


*Amir går bort i ett hörn och gråter och hoppas på att alla söta tjejer ska komma och trösta honom*

//Carromic och Oskar5 kommentarer:

 1. Sköna svar :3

  Bra att ni "jobbar med" att få in mer Håmil <3

  SvaraRadera
 2. Vilka bra svar ni gav. :)
  http://finlandsgullet.wordpress.com/

  SvaraRadera
 3. Jag tycker ni gör en jättebra serie (som jag nog redan sagt typ hundra gånger!!) men jag prenumererar inte på ko :'( trots det går jag in på bloggen varje dag!! Jag skulle önska att ni skrev lite mer om vad som händer i kp förljetongen, för jag är såååååå NYFIKEN!!!! Jag har typ missat ett helt år!!!!! Därför hoppas jag även på ett nytt samlingsalbum snart, oavsett hur gammal jag blir kommer jag köpa det (ska mejla företaget) ni är bara bääääääst <3 tusen pussar och kramar på er <3 <3 varma kramisar// Olivia

  SvaraRadera
 4. *tröstar Amir*

  Bra att ni jobbar på Emil och Håkan! Älskar dem tillsammans! Även om jag gillar Siri tycker jag inte att hon ska vara med Emil

  SvaraRadera
 5. Jätteglad att ni jobbar på mer håmil! de passar verkligen så bra ihop tycker jag och jag har hålt tummarna för att de ska bli tillsammans sen typ 2008(!) Jag känner att skulle det finns så många möjligheter rent dramaturgiskt efter att de blivit ihop, bara det här att Håkan är den här populära hockey killen (en grupp som ledsamt nog tenderar att ha en ganska trångsynt människosyn..) som sen får pojkvän (som är en nörd to boot!) och hur folk skule reagera på det, och hur pass öppna de vill vara ect. There's so many possibilities for drama!
  Också vilken dynamik de skulle ha! Siri och Emil är ju ändå bästa vänner så även om de inte är romantiskt involverade så har de fortfarande en rätt så nära dynamik, medans Håkan och Emil har p much varit fiender, så det skulle vara jätteintressant att få se deras dynamik när de går från "fiender" till pojkvänner!

  puh! det här blev lite långt, i just feel strongly for this ship i guess..

  SvaraRadera