fredag 31 januari 2014

Godis piggar alltid upp!

Titta på allt min supersmaskiga godis!!! Nom nom!
Urk, idag har jag lite feber men jobbar på ändå. (Bleckmossen till KP nummer fyra måste vara klar snart och jag ligger lite efter! aaahhhh!) suck. Fast det är ju snart helg och ledigt, och det är ju skönt... men jag vill ju inte vara sjuk på helgen! Typiskt oxå!

Som tur är tittade mr Kim in just, (som jag delar studio med) med en stor burk med godis åt mig! Det gör allt lite bättre! Godis löser nästan alla problem... (okej, kanske det inte gör men det är gott!) (Amir lillasyster Asal håller med, hon är ju galen i godis!)

Glad helg på er alla!
//Carromic

1 kommentar:

  1. Det är så gott med godis. Men för mycket godis, mår man illa av. :P :D
    http://finlandsgullet.wordpress.com/

    SvaraRadera