söndag 26 januari 2014

Så har Superlördag gått på teve...

Hejsan hoppsan!


Nu har Superlördag gått på TV och för er som vill se programmet igen, eller kanske missade det så finns det förstås på webben! På den här länken!

Det var rätt kul men jobbigt att spela in, jag var där i flera timmar. En annan person som var där var med är Jenni Söderlund, en annan supercool serietecknare. Om ni tittar på programmet så kan ni se henne lite snabbt rita upp en sjukt fin bild av Naruto (näpp, det var inte jag som gjorde det!). Det fanns en hel del annat med Jenni som tyvärr blev bortklippt, vi får hoppas att dom lägger upp det på sin hemsida så att ni som vill kan se det!

Det var också väldigt varmt i studion. Typ en miljon lampor som lyste på en och gjorde en jättesvettig. Och man fick spela in samma grej om och om igen, fast från olika vinklar. Till en början var det rätt kul men efter ett tag började det bli jobbigt. Det är nog slitsammare att vara programledare än jag först trott! Inte för att det märktes på Ylva. Shit, vad mycket energi hon hade, hon blev typ aldrig trött! Jag blev även lite imponerad av rekvistitan och själva scenen. Om ni sett programmet så vet ni att det ser lite ut som nån sorts mystisk, underjordisk kammare av sten. Väldigt välgjord faktiskt. Dom som byggt den måste ha arbetat länge med det!


//Carromic

P.S Till Siris ära så hade jag satt upp håret i hennes frisyr, som ni kanske märkte....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar