onsdag 19 februari 2014

den populäraste föräldern...

"Amir, hur ofta byter du kalsonger, egentligen?"
Alla har ju olika favorit-figurer i Bleckmossen, och ibland är det till och med svårt att bestämma vem man gillar mest. Jag brukar oftast säga att jag gillar "den där karaktären med just nu". För ibland har det just hänt nåt i Bleckmossen som gör att man bara tänker "åååh, hen är så sjuuuukt cool" eller "Naaaaaj, vad synd det är om hen, jag vill bara krama om!" och sen kommer jag att täna på alla dom andra figrermna och så inser jag att jag typ älskar alla!

Förutom alla unga i serien så finns ju föräldrarna, som definitivt inte är lika cool men kan vara sjukt roliga. Vet ni vem den populäraste föräldern är? (Ivan räknas inte, han är visserligen vuxen och man kan ju misstänka att han faktiskt är Emils pappa - men vi VET ju inte det än. Så innan det är bevisat så får han inte vara med i föräldrar-gruppen. Sorry, Ivan.)

Jo... Det är faktiskt Hassan, Amirs pappa! Och det är inte så konstigt, han är ju sjukt komiskt och hittar på en massa knäppa saker hela tiden. I KP 5 i år är han tillbaka och gör livet jobbigt för Amir. (och grymt roligt för oss läsare!)


//Carromic

5 kommentarer:

 1. Åh, jag älskar Hassan! Skrattade typ ihjäl mig i sjöhästens hemlighet när han skrek på Amir från balkongen. Han är faktiskt en av de roligaste karaktärerna!

  SvaraRadera
 2. Hahaha jag älskar också Amirs pappa!!! Det jag skrattade mest åt i Sjöhästens hemlighet var när han var orolig för Amir och frågade Siri om han tog typ droger/piller. Hahaha :D

  SvaraRadera
 3. Haha! När jag och mina kompisar var på Seriemässan i Stockholm förra året så ritade Carromic Hassan till oss! (Men hon glömde att rita ögonbrynen :3)

  SvaraRadera
 4. Men Ivan kan inte vara Emils pappa. Så fort han träffade Emils mamma hörde han Emil skrika några timmar senare. Ja, om han inte ljög om det också förstås.

  SvaraRadera
 5. har ni tänkt på att Emil faktiskt e hälften ryss

  SvaraRadera