torsdag 10 april 2014

liten smygtitt...

...på Necropops hemsida, som har premiär den 1 maj! Inte jättelångt kvar dit... Jag hoppas ni kommer gilla serien när den kommer ut i höst! (8 september är en måndag, förresten)
PÅ hemsidan finns 12 sidor från serien att läsa, helt gratis! Fabian, min editor, föreslog att vi skulle lägga upp hela första kapitlet gratis att läsa... vore inte det kul?! Vi får se om alla andra håller med.
sen finns det lite info om figurerna som är med i serien också!

Varför det är kungakronor i bakgrunden...? hehe, det är en hemlis. Men låt oss säga så här, Emil är inte den enda med adlig bakgrund....

Snart är det ju påsk och det betyder skönt lov! Och godis! Framförallt godis! Förra året kom det inga påskkärringa eller påskgubbar till mig. så, stackar stackar jag fick äta upp ALLT godis jag köpt åt dom alldeles själv, hehe. Åh, neeeej, vad jääääättesynd det var om mig (Ja, jag är ironiskt).
Vi får se hur många som kommer i år...

//Carromic

1 kommentar:

  1. Jag är supertaggad! Den här serien verkar vara väldigt spännande ^^

    SvaraRadera