torsdag 8 maj 2014

Seriemässa och Håkan är annorlunda av sig...

även Håkan kan tycka att
det är lite svettigt med
lång lugg under sommaren....
Pust, nu ska jag till stockholm 2 helger i rad! På lördag finns jag på Nobel museet och har workshop, och nästa helg 17-18 maj finns jag på Kulturhuset vid Sergelstorg (det där stora glashuset) på Seriefestivalen där. Festivalen är på flera våningar och Carromic finns för det mesta på våning 3 (våningen ovanför TioTretton!) där ni kan hälsa på och prata med mig om ni vill!

Det är FRI ENTRE så ni kan komma och gå som ni vill! Bra, va?!

Oskar kommer förstås också! Vid 15.00- 16.30 kommer vi finnas i ett rum som heter Kilen, både på lördag och söndag och där kommer ni kunna höra oss prata om Bleckmossen och se oss teckna. Med Oss menar jag förstås mig. Fast om ni ber snällt så tror jag nog Oskar kan ställa upp och rita nåt...

Efter det så går vi båda ner till våning 0 (källarvåningen) och där har Kartago, förlaget som ger ut Bleckmossen albumen, och KP ett bord så vi kommer finnas vid för att signera böcker. Eller papper. Eller era armar om ni vill... Kanske kan ni möta lite cool KP-personal där?

Det går naturligtvis bra att komma upp till mig på våning tre nån annan tid av dagen och få er bok signera om ni vill! (kanske titta lite på förhand på Necropop-boken...?)


För er som följer mig på instagram (jag är naturligtvis Carromic där!) så såg ni att jag just nu håller på med en snygg sommar-önskebild till KP. Och det vore ju orättvist om jag bara gav instagram-följarna ett smakprov och inte nåt till blogg-läsarna, eller hur? Så här ovanför ser ni.... Håkan! Med uppsatt hår! Wow! Ovanligt! För att se hela bilden så får ni faktikst vänta till KP 9 i år...

//Carromic


2 kommentarer:

 1. kommer på seriefestivalen! Var där förra året och det var jättekul <3 du ritade hassan till min kompis men glömde att rita ögonbryn XD

  SvaraRadera
 2. Hej, jag är en tjej på 11 höstar som gillar dig jätte mycket som både prenumererar på kp och har köpt beckmossen och sjöhästens hemlighet. Jag har två frågor till dig och de lyder så här:
  1. Av att du har börjat med den nya serien Necropop så undrar jag om du kommer fortsätta med Bleckmossen ändå eller att du kommer sluta med dem.
  2. Skulle du kunna komma till Luleå någon gång och ha en tecknings kurs här av att jag har börjat att teckna manga tack vare dig och vill lära mig mer. <3
  Hoppas du svarar // En av dina fans!!!

  SvaraRadera