torsdag 15 maj 2014

Tider Seriemässan

Klicka på kartan för att få upp en större bild! Den runda cirkeln i mitten är en spiraltrappa som ni oxå
kan använda för att komma upp till våning två om ni vill träna ben-musklerna. Själv är jag lat och
föredrar rulltrappan...
Nu är det dags för seriemässa i helgen i Stockholm på kulturhuset! Där kan ni träffa oss, och katten Nils gänget, så det komemr bli riktigt kul! Dessutom har dom en serietäving som man kan vara med i - priset är att bli publicerad i KP! och gissa vilka domarna är...? (Bleckmossen-gänget, Nils-gänget och några till!)

Mässan öppnar Klockan 12.00 både lördag och söndag.

Fram till klockack 15.00 finns jag, Carromic, vid mitt egna bord. Där är det enklast at får tag i mig. Jag sitter upp på våning 3 i rummet längst in (hörsalen.) jag har bifogat en liten karta här hur ni hittar till mig. Ni kommer upp till våning tre via rulltrappan eller hissen så går ni bara rakt igenom hela mässan, ämda till väggen läääängst bort och vänder er om och - TADAAAA! där borde jag sitta. (om ajg inte sprungit i väg på toa förstås, haha) Där finns lite serie att köpa, pins och posters. Eller varför inte bara komma och snacka lite? :)

Efter klockan 15.00 (15.00 - 16.30) båda dagarna finns både jag och Oskar i ett rum som kallas kilen (det ligger på våningen under, precis innan man går in på Serieteket) och där håller vi ett lite föredrag om Bleckmossen där vi visar bilder och svara på frågor och visar lite hur man tecknar! (det är naturligtvis gratis att gå på!)

17.00 båda dagarna finns både jag och Oskar nere på våning 1 i Kartagos monter (där även KP finns) och signerar böcker!

Hoppas vi ses där!
Ni som inte kan komma vet väl att ni kan följa vad som händer i Stockholm på min Instagram: carromic som ajg lovar uppdatera med en massa roliga bilder från mässan!

//Carromic

1 kommentar:

  1. kan du och Oskar signera böcker innan workshopen eller direkt efter? jag kommer nog inte kunna vara kvar till 17:00

    ps. var beredd på en liten överraskning av tre trettonåriga tjejer...

    SvaraRadera