torsdag 22 maj 2014

valpar...

Abbys kull... supersöta små valpar! Abby är svart och vit, hon är den lilla hunden längst fram av dom där tre som står längst till vänster. Så pytteliten hon var då! Visserligen är hon inte jätte stor idag heller...


Idag städar jag lite... innuti datorn! Slänger en massa gamla filer ajg inte behöver, organiserar om och fixar. Pust! Det behövdes faktikst. Och mitt i alltihop så springer jag på det här fotot (se ovan!): det är en bild från januari 2011, samtidigt som jag ritade på Bleckmossen - Sjöhästens hemlighet, och då jag bestämde mig för att skaffa en hund! På bilden ser ni alla valparna som fanns i Abbys kull, och visst är dom söta? Och så småååå! Fatta hur svårt det var att bara välja en enda utav hela den där gruppen av supermjuka, supersöta valparna?!?!?!

Hehe, det där var första gången som jag såg min lilla hund. Och så här ser hon ut idag:I December i år fyller Abby 3 år. Redan! Vad fort tiden har gått!

//Carromic

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar