tisdag 22 juli 2014

Emil på geocaching i KP 13

Pust, idag är det inte bara varmt i studio - det är superfuktigt med! Det gör att mina sudd inte vill fungera riktigt på mina papper! Sjukt jobbigt! Men den är ju ändå mysigt att det rä soligt och varmt på sommaren... fast det ahde ju varit bättre om jag fick vara ute och slippa sitta här inne och jobba...

Men som tur är har jag ju ett roligt jobb! Och idag sitter jag och fixar med Bleckmossen till KP 13!

När jag fick manuset från Oskar så tänkte jag: "Ooohh, vad coolt manus han gjort, det här förväntade jag mig inte!" Men sen kom jag ju ihåg att vi suttit och pratat om att just det här skulle hända när vi var i Lund i våras. Det känns så länge sen så att jag hade totalt glömt bort att vi diskuterade det här då. Heheh, jag avslöjar inte vad "det här" är, ni får vänta och läsa i KP 13...!

Istället får ni en del av er ruta från KP 13, med Emil som pratar om geocaching.... mystiken tätnar....


//Carromic

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar