onsdag 30 juli 2014

Kommandokusiner igen...

Nya boken, kommer ut nu i höst!
Gamla boken, kom ut 2013!

...förra året så tecknade jag omslaget (och några bilder inuti!) till Staffan Hedbergs bok "kommandokusinerna" och nu har Staffan, tillsammans med författar-kollegan Anna Hansson, skrivit fortsättningen på boken om kusinerna Sandy (Sandra-Jennifer, men hon gillar inte sitt namn) och Simon: "Kommandokusinerna på djupt vatten." Den kommer ut nu i höst på IDUS förlag.

Och ja, det är fortfarande jag som gör omslaget och bilderna inuti! Jag har precis börjar fundera lite på vad jag ska rita på bilderna inne i boken, men omslaget är faktiskt redan klart! (varsågoda och se det ovanför!)
Utan att avslöja förmycket så kan jag meddela att det finns en väldigt mystisk trollkarl med i boken som jag bara längtar efter att få rita!


//Carromic

1 kommentar:

  1. Otroligt fint tecknat! :) Ser spännande ut. När boken kommer ut,, var kan man köpa den någonstans?
    finlandsgullet.wordpress.com

    SvaraRadera