tisdag 15 juli 2014

Ny trio...?!


ojoj, Bleckmossebn är spännande nu... med äventyret "Mitt Liv som Skurk". Fast det verkar ju aldrig sluta särskilt bra för skurkarna eller hur...? Tur att man inte är nån!

Nästa äventyr som kommer är dock väääldigt annorlunda ocjh vi hoppas att ni ska gilla det. Vår trio som löser brott är nämligen inte... vår vanliga trio! Va? Japp, ni hörde rätt! (okej, Läste rätt då.)
Emil, Amir och Siri råkar ut för ett rejält problem som snabbt blir på tok för stort och svårt för dom att lösa! Som tur är finns det en annan trio som direkt ställer upp för att rädda dom - nämligen Håkan, Samine och Amanda! (så då borde serien väl egentligen kallas Bleckmossen Girlz, eller hur? Majoriteten av den trion rär ju tjejer!) Hehe, får vi se hur duktiga denna nya trio är... Dessutom får vi se hur många gånger:

-Samine är sjukt smart och kommer med intelligenta kommentarer.

-Amanda byter kläder till nåt supermodernt som hon tycker passar situationen.

- Håkan pratar om sig själv i tredje person.

-Samine och Amanda bråkar om Amirs kärlek.


- Håkan försöker dölja att han gillar Emil.
Jag tror däremot Samine kommer vinna med att ha flest gånger då hon blir super-duper-mega-jättemycket irriterad på Håkan och Amanda för att dom inte är lika smarta som hon.


//Carromic

1 kommentar:

  1. GUUUUD! Varför var du tvungen att skriva detta?! Nu längtar jag sååå mycket till denna KP! Håkan är min favorit <3 #YAOI!!!! :D

    SvaraRadera