torsdag 17 juli 2014

PeppCon!
PeppCon är ett evenemang i tre dagar på Fyrishov i Uppsala, för alla som är nyfikna på östasiatisk populärkultur och allmän nördkultur. Här finns det manga, anime, cosplay...tja, en massa sköj, helt enkelt!
I år är Peppcon (som tidigare var det kända konventet UppCon) i Augusti 29-31 och vet ni vad som händer där i år....?

Jag antar att några av er redan vet att jag kommer ut med en ny, super-roliga Manga-bok nu i September (den 10:de!) som heter Necropop. (läs mer om den på www.necropop.com) Lördagen den 30 Augusti kommer den däremot ha SMYG-Premiär! Javisst!

Om ni är på PeppCon så kommer ni kunna köpa den före alla andra! Dessutom så finns chansen att får den signerad, för under lördagen så finns även jag på PeppCon. Min bok finns där under hela Conventet men det är bara under lördagen som jag finns där. Så Om ni är i närheten, varför inte titta in och säg hej? Bläddra lite i Necropop eller bara hänga lite?
Jag kommer finnas vid seriebutiken Seriezonens Bord, mer info kommer lite närmare Peppcon!


//Carromic

1 kommentar: