måndag 21 juli 2014

Prat i KP

Hlavfärdig bild till Prat i KP 14... 
Jag gör ju en hel del bilder till KP, inte bara Bleckmossen, och en av dom roligaste grejerna att teckna är förstås läsarnas egna grejer - som Pinsamt, eller Läsar-noveller eller jättepersonliga och intressanta artiklar - och naturligtvis Prat!

I KP 14 i år kommer jag har tecknat prat. Och förutom att jag får rita så får jag ju läsa ALLA prat-inlägg som ska vara med i Kp innan alla andra! Vilken lyx va? Sen får jag välja ut tre av dom och rita en liten bild till dom. Prata är lite av min favorit-del i KP, det är alltid så skojigt att läsa om vad läsarna ha gjort (eller sorglig, eller jobbigt beroende på vad läsaren skriver om!) Ibland känner jag igen mig och tänker "Ja, guuuud, precis så där är det!" eller så har jga glömt att det var så när jag gick på mellanstadiet och så tänker jag "ja, just ja! nu kommer jag ju ihåg hur mycket det rä irriterade mig nrä jag var tolv! Urk, att det fortfarande inte har ändrats!"

Här ovanför kommer en lite förhandstitt på en halv-klar bild som ska vara med i KP Prat i nr 14!


//Carromic

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar