måndag 4 augusti 2014

Flora från CarromiX

Huvudpersonen i B&B är Melitta "Melly"
Melanura. Men än så länge är hon bara
med i B&B-serien!
Några av er vet säkert att i våras på SIS-mässan så kunde man köpa ett serie-magasin av mig som hette CarromiX - som tyvärr är slutsålt nu. I detta serie-magasin så fanns det en kortserie som heter "Blommor & Bin" som handlar om ett riktigt knäppt högstadium. I serien finns oxå en väldigt tuff och roliga tjej som heter Flora.

Flora är en figur som jag direkt tyckte väldigt mycket om. Hon ser coolt ut och hon har en cool och tokig personlighet. Faktiskt så är det lite synd att hon bara är med i denna lilla kort-serie. Hm... Så vet ni vad jag har gjort...? jag har lånat ut henne!

Som ni säkert vet vid det här laget så kommer snart min serie-bok Necropop ut (10 september!), och en fortsättning på den (Necropop 2) håller redan på att ritas! Och i den dyker Flora upp igen! Fast hon har bytt namn nu... (eller så är Flora hennes andra namn?) Hon var helt enkelt för bra för att samla damm på hyllan och inte få vara med i fler serier!

I B&B föreställde hon vara typ 12-13 år, och i Necropop har hon blivit några år älder (15 år), vem vet hon kanske har flyttat och bytt skola?


//Carromic


P.S I Necropop dyker Emil, Amir, Siri och Håkan upp i bakgrunden på en sida... få se om ni kan hitta dom sen! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar