tisdag 2 september 2014

13 september - boksignering i Stockholm!!


Tillbaka från Peppcon i Uppsala som var oerhört kul!! Massa roliga, coola människor där och det var suuuper kul att träffa alla fans! Och jag hoppas att det var superkul för er som var där att få tag i Necropop före alla andra! Resten får vänat till den 10de september då den kommer ut... bara 8 dagar kvar nu...

Att bero på det - lördagen den13 september kommer jag att finnas på ScienseFiction bokhandeln i gamla stan, i Stockholm och signera Necropop om ni vill ha den! Bra, va? Så det rä bara att boka in det datumet om ni kan - och för alla er göteborgare där ute: jag kommer naturligtvi på bokmässan i slutet av september...! och om ni inte orkar vänta på att köpa boken då, så går det jättebra att köpa den nu nrä den komemr ut och sen ta med er boken till mässan så signerar jag den där! Inga  problem!

Mer info om vilka tider på SF-bokhandeln kommer inom kort!


//Carromic


PS. Ni vet väl att ni kan följa mig och se mina skisser och bilder på Instagram? Jag finns som Carromic där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar