tisdag 16 september 2014

Bleckmossen-manus

Jag brukar ju lägga upp lite förhands-bilder på hur Bleckmossen kommer att se ut senare i år i Kamratposten då och då, men vi är ju faktiskt TVÅ stycken som gör serien - Carromic och Oskar! Så det är ju liiiite orättvist mot Oskar att vi inte särskilt ofta lägger ut en liten förhands-läsning av manuset eller hur? Nå, nu är det andra bullar! (mmm, bullar!) Här kommer en liten, liten smakbit på hu ett ett kommande Bleckmossen manus kan se ut (ett manus som jag just nu håller på att rita till!):


Amanda (arg):    Du har ju alltid försökt stoppa min och Amirs kärlek!
Pappa Hasse (fjäskande):     Lilla Fluffatussan… Jag förstår att det känns jobbigt att dina vänner har visat sig vara kriminella. Amir har själv erkänt att han är en ”gangsterkung”… Ska vi åka och köpa lite nya ipads eller mobiler som tröst, du och jag…?


Amanda:   Försök inte muta mig!
Ser intressant ut, eller hur? Mer om Amanda och hennes pappa får ni i KP 16 i år...


//Carromic

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar