fredag 5 september 2014

fan-grejer...

fiiiin fan-art! <3
Pocky-godis.
Snart är det helg! Wohoooooo, ledigt!

 Och idag är det bara 5 dagar kvar tills min nya serie Necropop släpps! ännu mer Wohooo! Att bero på att släppa serie och signeringar... När jag gör det får jag ju träffa en massa av er, vilket är superkul - och då får jag ofta fan-art, fan serier, fan-dikter, fanhistorier m.m och jag sparar minsann alltihop! (i en låda som är jätte-jätte-jättefull nu. Hmmm, jag måste nog skaffa en till sån...)
Här ovanför har ni en bild på en som jag fick på Peppcon! Jag hade lagt den i mitt pennfodral och öppnade det först idag och hittade den igen!
Vad är det konstigaste jag fått:

En serie om en figur som pruttade sig av Jorden. Jättekul! Jättekonstig, fast på ett bra sätt!


Godaste jag fått:

Pocky-sticks. Japansk godis/kakor som är supergott! Dom rosa är mina favoriter, men alla är goda!


Det dyraste jag fått:

Ett silver och läderhalsband av en tjej vars mamma är en cool silversmed, och detta fan måste ha ärvt hennes förmåga för hon hade gjort halsbandet själv. coolt!


Det mest amtiösa jag fått:

En novell om Bleckmossen-figurerna på 40 sidor! WOW!!!


sen finns det förstås massa, massa mer underbara grejer ni gett mig!


//Carromic

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar