onsdag 22 oktober 2014

Luleå på Måndag!

Shopping - stället vi kommer vara i, inne på
Akademibokhandeln när vi är i Luleå!
Snaaaart börjar KP-turnéeeen! Sååå spännande! På lördag är vi i Stockholm, Söndag i Göteborg, Måndag i Luleå och på tisdag i Uppsala! Mest spänd är jag på Luleå, för jag har aldrig varit där förut! Faktiskt har jag aldrig varit så långt norrut nånsin! Wow! Det ska bli kul!

Om ni är lulebor eller kanske från nån an städerna runt omkring, så kanske ni känner igen byggnaden på bilden? Det är Shopping, köpcentrumet vi kommer vara på! Det är Sveriges första köpcentrum har jag fått lära mig, och att det är designat av en av Sveriges kändaste arkitekter: Ralph Erskine!
Okej, om ni tänker "Jag har ingen aning om vem den där Ralph Erskine är" så kan ni trösta er med att det gör inte jag heller, och jag är jättearkitekt-intresserad! (jag menar att jag är intresserad av arkitektur, inte själva gubbarna och gummorna som ritat husen!) Så jag ska passa på att spana in huset när jag är där...! Tyvärr stannar vi inte över natten i Luleå utan fortsätter på en gång mot Uppsala. Det är ju faktiskt en bra bit dit. Jag får se mer av Luleå en annan gång!


//Carromic

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar